Hit the town

Foto: Richard Andersson
Fotoass: Niclas Rhodin
Modell: Cecilia Thomsson
Stylist: Hilda Sandström
Makeup: JagSå nu kommer lite bilder från plåtningen i söndags! 
Alla gjorde ett så grymt jobb...och Cecilia är ju så snygg! ;)

Nu sitter jag här framför soffan med Karin och kollar på Let´s dance och käkar godsaker!
Blir en lugn kväll för imorgon far jag till Västerås för en plåtning med Mats, Louise och så några fler bland annat modeller. Ska bli sköjj!! =)
Nu är kameran laddad också...så ska försöka hinna ta lite bilder!

Ha en trevlig kväll alla..Plåtning i Uppsala


Haaaaalloj! =)
I söndags hade jag en heldag i Uppsalaland tillsammans med ett riktigt trevligt gäng. En modell, en stylist, jag och hela två fotografer..inte ofta man får den lyxen!
Har redan fått bilder från Richard...grymt snabbt jobbat! Och blev väldigt fina bilder också!! =) Ska se om jag kan få upp några bilder sen.
Ska bli kul å se de andra bilderna från Niclas...den andre fotografen, han fotade nämligen analogt med typ väääärldens coolaste kamera!
Blev lite pisst eftersom jag hade missat att ladda batterierna till min kamera...f*n va sur jag blev!! Men hade tagit med min lilla digitala också...därav den lite sämre kvaliten på bilderna.

Passade även på att hälsa på Martin när jag var i hans stad...mycket trevligt sällskap! ♥
Och så va lilla Aliah hemma också...fast hon har blivit stor..och bara sötare & sötare! =)
Nästa gång ska jag fota henne lite mer ordentligt igen..


Ja, annars händer det inte så mycket...full rulle hela tiden därav dålig uppdatering! =( Är konstant trött...lyckas aldrig hålla mig vaken när jag åker komunala medel. Vilket iof inte är något ovanligt men brykar dock inte somna innan jag sätter mig ner...haha =P
Och sen känner jag väl att det tillkommer en viss virrighet...inte så smickrande men men. Jag hoppas att mina vänne roch min familj har åtminståne en gnutta förståelse för min off-het...fast det vet jag att dom har! =)

På återseende...


Looking fierce, looking slick, You can't play with this chick

Foto: Emilia Öije

Modell: Elvira

Makeup: Lilla jag

 

Lägger upp en till på coola Elvira! =)

 TUSH X 2


Vi tar en till på en gång...som kompensation! =P

Asså....jag missade tåget precis när jag skulle hem idag så jag gick upp igen och in på Pressbyrån för å se om dehade några roliga tidningar. Då såg jag TUSH som är en asnice tysk tidning med massa inspiration å bestämde mig för att köpa den. Bakom den så var där en till TUSH så tänkte what the hell...jag köper den med så har jag något att götta mig i hemma!!
Meeeeen fan va dum jag kände mig när jag kollat igenom den första och skulle börja på den andra och upptäcker att det är SAMMA tidning...alltså SAMMA NUMMER men med olika framsidor!!!! Varför gör man så???
Har aldrig köpt den själv förut så har inte riktigt någon koll men de kanske brukar ha olika framsidor på alla tidninger av samma nummer!!??!! Någon som vet?? =)

Ska se om jag kan få lämna tillbaka den ena imorgon...för känns lite onödigt att han två likadana hemma! =PBtw....så är jag så sjukt glad för din skull...Tjebbs, Äpplet, KB, Karin...min älskade vän!!
Du e så bra & kan bara bli bättre!


Black swan


Jag tänker inte ens börja ursäkta mig för att jag inte har bloggat på typ flera ååår!!! Såg att jag gjort hela 3 st inlägg under Februari månad...=( jag blir nästan lite deppig själv! haha!

Skärpning!!

 Var precis på bio med Linda och såg Black swan....denna film MÅSTE ses!!!! Riktigt sicko bra!!
Gripande, obehaglig, vacker, aaaaaaawsome är några ord som kommer när jag tänker tillbaka.
Och grymt skådespeleri!!!
Förstår verkligen varför Natalie Portman fick en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll! =)
RSS 2.0