Fly on the wings of love

Foto: Emilia Widstrand
Makeup: Karin Löfgren..alltså jag! =)Idag har vart en seeeg dag..var på bröllopsfest igår! Grattis till fina Hanna & Shille...ni var så himla vackra igår!

Har vart och sminkat en brud idag också...under en möhippa. De hade bokat en fotografering med Pavel Maira och han hade frågat om jag kunde sminka..."självfallet"!! =) Det var jättemysigt, de hade 50-talstema så hon fick såklart en 50-talsinspirerad make som passade utmärkt till hennes sjuukt snygga outfits! De hade verkligen gjort ett bra jobbmed att välja ut kläder till henne! Hon var jättegullig och en riktig naturbegåvning när det kom till att modella...ursnygg brud helt enkelt!

Sen blev det lite parkhäng med fina vänner och god picknick vid karlbergs slott! Och nu ska Sara & jag sova...är så trevligt med en liten sleepover! =)

Godnatt!
Jag vill till en tropisk ö..


Idag fick jag ett mail med lite bilder från ett jobb som jag och Louise va på för ett par veckor sen. Jag har gjort maken och det är Emilia Widstrand som har tagit bilden! =)


Red riding hood


Igår var en dum dag, ingenting blev som jag ville! =) 

Karin fick lite tid över så hon gick med på en liten plåtning. Så gick upp en trappa, sminkade och sen tog vi cykeln ner till parken. När vi kom dit så upptäckte jag att jag hade glömt reflexskärmen...buhu tänkte jag och blev lite irriterad på mig själv. Precis då börjar det råhagla, Karin: "Ta några bilder lite fort bara.." vilket jag hade gjort om det inte var så att min kamera hade stått på on så batterierna som var kvar va inte där längre. Snacka om irriterande...men det va kul! =)
Vi cykla upp till mina föräldrar för å låna min mammas kamera och gick ut i skogen..där det börja hagla igen. Fast nu var det ju massa träd som stängde det mesta ute..men det blev några helt ok bilder i alla fall! =)

Karin är så rolig att fota, hon kan inte ta direktioner speciellt bra..haha, förlåt söt! Men hon är inte sen på att slänga sig ner i blåbärsriset och rulla runt! =P Och hon är vacker som en dag!


Idag har jag inte gått ner till gymmet som jag hade tänkt..dålig karaktär eller?? haha näe, men hade verkligen tänkt göra det nu men ser att jag inte hinner det, ska in till stan strax och se Red Riding Hood på bio. Men ska nog ut och ta en joggingtur runt väsjöbacken igen...hoppas jag!


Ha en grymt dag...RSS 2.0