Eva & Gustav II

 
Slänger upp två bilder till från Eva och Gustavs bröllop i sommras. Var verkligen en upplevelse att få fota mitt första bröllop! =)

Lifestyle Woman

Det är ju så trevligt att ta upp en tidning och se sitt eget namn längst ner på sidan...i det här fallet var jag iof endast med som assistent/häng/underhållning...tyvärr eftersom att bilderna blev grymt snygga! Maggie Gelush stod för maken och Nina Emre för hår, Mia Nilsson för stylingen och Amanda Nilsson var fotograf...fantastiska kollegor och människor! :)

https://cdn2.cdnme.se/1846630/6-3/pic_5125cc55ddf2b33c8a8653e1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1846630/6-3/pic_5125cc5c9606ee7d540a3724.jpg" class="image">


Paket på posten

 
 
Så nu har jag äntligen fått hem mitt efterlängtade paket från Illamasqua! =D Ett transparant löspuder och ett transparant pressat puder. Det pressade pudret har jag inte testat förut så ska bli riktigt trevligt, förväntar mig inget annat än ett grymt resultat. Illamasquas löspeder är ett måste i min jobbväska så kände att det var dags att beställa ett nytt innan det jag har tar slut. Det ger en så troligt fin finish på huden och man kan knappt se att där är puder...precis som det ska va! Och jag älskar att det har en härlig lätt doft av vanilj. =)
Så ska du satsa på ett löspuder är detta det enda alternativet!
 
Det är väldigt enkelt att beställa från Illamasquas hemsida och det tog ca. en och en halv vecka och med tanke på att det skickas en ganska bra bit härifrån så är det helt ok enligt mig. Det är lätt att fastna bland alla produkter som dom har och man blir bra sugen på att shoppa loss...
 

Attitude Sthlm

Kolla in den här filmen från Attitude Sthlm 2012, jag och mina kära medsminköser fixade modellerna snygga och fina för Ida Sjöstedts och Julien Fournies visningar på Stadshuset. Själv var jag head of makeup för Juliens visning av hans otroligt vackra kreationer!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0