Mitt vinterland

 
Härom dagen var vi ute på långpromenad i skogen. Är verkligen sjukt trött på denna kalla vinter men måste ändå säga att dagar som dessa är mer än fantastiska. Massa snö, lagom med minusgrader och strålande sol!
Love It! =)
 
 
 

Veckans favorit

NECT, foundation primer från Emite makeup. En vårdande primer med utslätande effekt, perfekt för en hållbar bas, är parfymfri och passar därför väldigt bra för personer med känslig hy, innehåller bl.a. druvkärneolja som är antiseptisk och motverkar acne och oren hy.
Klockren även utan foundation då den slätar ut hudens struktur och man får en sammetslen känsla hela dagen!

Så om du vill ha den perfekta basprodukten så är det denna du ska ha!


Gå in på www.emitemakeup.com för mer information om NECT och andra produkter. Finns att köpa Mariart - school of makeup and hair men finns även hos flera återförsäljare runt om i landet.


Fröken Fröjd

Dagen börjar bra med att man kommer till jobbet och dörren är typ fastfrusen. Chefen kommer om ett tag men är alldeles för lång tid för att vänta ute. Som tur är har vi ett underbart litet café runt hörnan som heter Fröken Fröjd med väldigt snäll och trevlig personal som lät mig sitta och vänta inne i värmen...trots att jag inte kunde köpa något! :) Då blir man ju i alla fall lite glad.

Jag kan verkligen varmt rekommendera Fröken Fröjd, speciellt om man gillar den lite mer retro, romantiska stilen! Inredningen är otroligt mysig och det är nästan värt att komma hit enbart för en kopp kaffe eller te. Men vill man ha lite mer så bjuds här även på smarriga frukostar, delikata surdegsbröd, goda fikabröd och lättare luncher.

Så pallra dig ner till Bondegatan 71 och njut av den härliga atmosfären och avsluta med en promenad på söders gator! :)

Så...off to work!


RSS 2.0