Metro Photochallenge

Tänkte att det ju kan vara lite kul att försöka tävla lite, är ju inte så ofta man gör det. Så jag har skickat in den här bilden på fantastiskt fina Aliah som jag tog när hon var endast en vecka gammal och hon ligger i sin pappa Martins hand och sover! =) Självklart så går det att rösta på min bild...så gör det nu genom att använda länken under bilden och passa på att gilla den samtidigt och hjälp mig att vinna!! =)
 
 
 
                   http://metrophotochallenge.com/profile/34621/1ad97281c95eedd4499450ee91d0a1a5
RÖSTA HÄR!!!
 
 

Guess

 
 
Förra veckan firade Guess 1 år i Gallerian och i fredags var jag där och sminkade 3 modeller som skulle stå i deras skyltfönster. Extra roligt var det då Mathilde var en av dom...det är nämligen min kusins tjej och har inte fått äran att sminka henne än. Men det ska det bli mer av...ordentlig plåtning ska bokas! =)
 
På lördagen avslutades 1-årsjubileumet med en grym visning på nattklubben Pure och jag hade hand om makeupen. Några av våra elever på Mariart fick följa med och hjälpa till! =)
Det blev en riktigt lyckad kväll...men självklart rätt hektisk men å andra sidan så är det ju ingen riktig visning utan lite stress! =P  Tillsammans med Annica Carlander som stod för håret tillsammans med sina två tjejer så blev det glammigt värre...i äkta Guess-anda! ;)
 
 
 
 
 
 

White Lace Pearls

 
Foto: Karin Löfgren
 
 
Här kommer några fler bilder från min underklädsplåtning jag hade för några veckor sen. Är verkligen supernöjd med resultatet och det blir garanterat fler såna här plåtningar! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facechart


 
Imorgon blir det visning för Guess på Pure. Några av eleverna från skolan ska få vara med och fixa i ordning modellerna som praktik, gjorde en facechart igår så de vet lite hur resultatet ska bli!
Var ett tag sen jag gjorde en visning så ska bli riktigt kul! =)
 
Och nu ska jag fixa iordning väskan och dra in till Gallerian. Ska sminka några modeller som ska stå i skyltfönstret på Guessbutiken. =)
De kommer vara där från 16 och en stund framåt, kommer inte ihåg om det var till fem eller sju! =P Så ta gärna en titt om du har vägarna förbi...
 

Veil

 
Foto: Karin Löfgren
 
 
För ett par veckor sedan bestämde jag och en modell att vi skulle ge oss på att att lite schyssta sensuella underklädsbilder till hennes portfolio...och min såklart! Vi kom på den briljanta iden att ha med en slöja och köra på det lite mera vackra diskreta och självklart vitt vitt vitt! Är supernöjd över resultatet och måste säga att då jag aldrig har plåtat en halvnaken modell förut så var detta väldigt roligt och som tur var för stämningens skull så blev det många skratt! =)
 
 

Western Glamour

 
Fotograf: Rami Hanna, Stylist: Madelene Billman, Makeup & hår: Karin Löfgren, Modell: Therese Fischer /Elite
 
 
Här är resultatet från senaste plåtnignen jag gjorde med Rami och Madelene. Grymt nöjd över resultatet! =)
De två sista bilderna är man ju lite extra stolt över då jag och Madelene stod och dammade som galningar med varsin gren...tur att det gjorde sig så bra på bild för det var JOBBIGT!! ;P
Alltid kul att jobba med en modell som är så pass snygg som Therese men som även kan leverera framför kameran! Grymt jobbat!! =)
 
 

Inspiritation


By The Garden

 
Foto: Rami Hanna
Styling: Madelene Billman
Makeup & hair: Karin Löfgren (me)
Modell: Emelie E / Elite
 
Äntligen kommer det här lite nya bilder!! Detta är en editorial vi gjorde i sommras ute vid Hässelby slott..bättre sent än aldrig. Sjukt skön dag med strålande sol och härligt skapande!
 

RSS 2.0