Baresso fashion show 2010

Igår var en crazy dag!

Sminkade massa modeller inför Baressos fashion show som hölls på Sturekompagninet. Kändes inte som jag hann göra så mycket...fast det gjorde jag men inte på så många modeller bara! =P

Det var riiiiktigt kul men sjukt jobbigt...gick upp 04.00 på morgonen och kom inte i säng förän halv två på natten! Uuuusch och fy va trött jag va när jag kom hem! Sen hann man ju inte riktigt med det där med att äta och dricka ordentligt heller, vilket kändes...inte bra!! Och nu känner jag att tröttheten börjar komma ordentligt igen!

Hann inte fota så mycket så har inte bilder på alla modeller vi gjorde men här är några behind the scenes-bilder...

 

(Fågelbo)

(Kobra...som jag och Theres gjorde. Vi fick dock inprovisera lite eftersom Helena egentligen skulle göra den men hon råkade försova sig! =( Tyckte synd om henne!)

(Spindelkvinnan! =P)

(Lejonet)

(Angelica is making the unicorn....beautiiifuul! =P)

(Jag & Angelica gjorde en del av intreonumret...och temat var flames! Gissa om det tog en stund att måla hela henne...vi handmålade allt!)

(Den manliga delen av Miss Baresso!)

(Leoparden! Jag skulle egentligen göra hela henne men eftersom hon kom mycket senare än va som var tänkt (vilket typ alla modeller gjorde) så kunde jag inte det, eftersom jag hade fullt upp med våra flames, mne jag fick i alla fall göra ansiktet! =) Tyvärr missade jag att ta en bild på det när jag var färdig..=( "Stressen" gjorde sitt!)

 

NU ska jag sova!! Imorgon blir det praktik då vi ska sminka lite vampyrer för en filminspelning!! =)

 

Goooodnatt!

 

 


More leopard...




Jag är så stööööört trött!! Helt slut i hela kroppen..och huvudet! Har vart uppe med tupptuppen ett par dagar för väldigt rolig praktik. Så har inte blivit så mycket sömn och sen långa dagar på det. =)
Men praktiken var sjukt rolig...sminkade några karaktärer för en kortfilm som ett par studenter spelar in. Väldigt spännande att få se hur det går till vid inspelning och allt sånt! Men nu är det slut på det roliga så nu är det bara att vänta tills man får se det färdiga resultatet! =)

Har haft Annn över..hon har vart min provdocka inför nästa praktik på lördag då vi ska sminka massa modeller för en hårvisning av salong Baresso.Den kommer att äga rum på Sturekompagniet den 30 oktober, insläpp är mellan 21.00-21.30 om man vill komma in gratis och efter det är det inträde. Och dom 300 första som kommer får goodiebags! =)

Det blir alltså inte bara vanliga sminkningar...utan lite mera roliga grejor! =)

Så kom dit vettja! =D




To the studio..




Varför gör man inte det man ska när man kan??
Idag har vi sovmorgon och jag börjar inte föräns klckan 16.00. Tänk va många timmar man har på sig att göra vettiga saker som man borde men ändå så sitter man här och glor på massa bilder och gör annat! Visst det är väl inte helt fel men borde typ städa och testa massa sminkgrejs till en praktik vi har i helgen.
Istället pressar man in allt "viktigt" under fjutt-timmar...typ när man kommer hem sent och borde gå och lägga sig. Kanske är man som mest effektiv när man inte borde vara det...hhmmm..

Aja...idag har vi i alla fall en jätterolig lektion. Vi ska över till Fabian som är fotograf, han ska gå igenom hur man jobbar i en fotostudio, vad man bör tänka på som makeupartist...vad som syns och inte syns på bild och vad som inte går att redigera bort osv. Ska bli grymt kul!
Vi ska komma på frågor och sånt som är bra att veta..men jag kommer just nu bara på saker som rör fotografering och inte makeupen som vi är där för! =P haha


...jag tycker btw att det är grymt svårt att veta i vilken kategori man ska lägga vissa inlägg! Som det här...haha Kanske inget självporträtt men det är ju mina läppar!!


Det luktar rök



Eller ja, inte på riktigt..
Lyssnar på "Det luktar rök"med Timbuktu från soundtacket från Babylonsjukan och försöker måla flames...men det är inte så lätt som man kanske kan tro! =P Och speciellt inte på sig själv...

Har använt Star Gazers wet color pallet, men det är svårt att få färgerna rikigt starka! Nu har jag dratt på lite kontrast för det såg så trist ut. =)

Nu ska jag fixa mig lite för strax blir det mysmiddag på Bagpipers Inn!! Lovely...=)

...på återseende!


Leopard



Foto & makeup: Jag

Idag har vi haft barnmake i skolan...jättemysigt var det! Massa söta flickor som sprang omkring! =)
Fick låna en gammal väns lilla tös...jääättesöt! Och hon har väärldens coolaste namn...Lila...som färgen!

Sen har jag spelat massa dart nu efter skolan..med en massa underbara människor, riktigt nice! Speciallt eftersom jag vann väldigt otippat! haha =)

Goooodnatt!!




Tävling

Foto:Jag, Makeup & hår:Jag, Modell:Martina

Idag hade vi tävling i skolan! =)
Temat var fantasy med hår...och gissa vem som vann...JAG!!! =D wihooo

Det var riktigt kul att göra den här sminkningen, speciellt när min modell pasade så grymt bra i den! Lovely!
Va lite säker på hur håret skule bli..hade ingen aning om vad jag skulle göra med det när jag började men jag tycker det blev coolt!

See ya...

Dagens tema - drag!


Alltså inte drag som i att det drar lite kyligt...utan dragqueen! =)
Askul...förutom att jag hade en manlig modell inbokad men fick ett sms klockan ett i natt om att han inte kunde!! Då blir man ju inte glad..=(

Men det var rätt roligt att göra på sig själv också...fast då blev det ju vara en extrem sminkning! =)



En lite annorlunda jag...

(Foto: översta bilden - Mika Almgren, mitten&nedersta - Jag, Makeup: Mika Almgren, Modell: Jag)

 

Idag har vi haft en grym kul lektion...etnisk förändring - ljus till mörkhyad! =) Hade ingen modell men det var bara kul för då fick man ju se hur man skulle se ut som mörkhyad! hihi =P

Nu fik jag ingen brabild på Mika som jag sminkade men tog några med hennes kamera så får se om jag får någon så det kanske kommer upp det me.

 

Va en trappa upp nyss hos Karin å sminkade henne lite...blev grymt bra! Lite regnbågsmake typ men det blev inga bra bilder tyvärr! =( får göra om den nån annan gång...

 

Höööööres!!

 

 

 

 


Crazy Cat Eyes


Sötaste Nova...hon har läskiga ögon hon! =*


Idag har jag vart så trött att jag hela tiden slumrade till när min klasskompis sminkade mig på lektionen...lite knasig känsla. =P
Får ju skylla mig själv men ändå...man blir inte mindre trött för det!!
Var på grymaste konserten igår....Kelis!! =) Hon var stört bra live & om ni inte har lyssnat på hennes nya album "Flesh Tone" så gör det!

Har precis kollat på Alice i underlandet, den nya med Snyggo Depp, men jag somnade till hela tiden i slutet.haha..tur att man sett den en gång redan! =)

Nu ska jag hoppa i duschen så jag bara kan hoppa i sängen sen när Grays Anatomi är slut! =P

GODNATT!!

Hårmodell




Idag har vi gjort teatersmink - uttryck! =) Riktigt kul...har skrattat mycket! Inte någon finmake här inte...får se om det kommer upp någon bild på det.

Kom precis hem från skolan, har vart hemma emellan, där jag har suttit hårmodell! Superskoj! =) Jätteduktiga Helena från klassen är det som har petat i mitt hår..=P Gillar den översta frisyren!
Man kommer hem så sent bara...borde ha gått och lagt mig för ett tag sen, men har inte komit till skott...=(
Fick ju lov att tvätta mina penslar, tvätta bort smink och skriva det här inlägget....ett måste! =P

Och nu kom jag på att jag ju skulle kolla inspirationsbilder tiss imorgon...då ska vi göra monstermake!!! =D Ska bli kuuuuuuul!!!!

Så puss & godnatt


101010


Idag är en segdegdag!
Va på en gryyym inflyttningsfest igår, blev inte så sent men är ändå trött. Tokitokigt! Har hängt hemma hos Sara hela dagen. Sen åkte jag hem och hängde lite till med Karin. =)


Kollade på Ensam mamma söker...jag saknar sommaren!! Och lite kärlek...=P


Kraaaaaaam



Renlighet är nummer ett!

 

Shoppa shoppa shoppa....=P

Igår blev en riktig shoppingdag...fast en annorlunda en! Jag och Vickie åkte först ut till Gustavsberg för att hämta ut våra specialeffektsprodukter som vi beställt....ska bli grymt kul å leka lite!! =) Sen skulle Vicke ha några produkter från Skin Concept så vi drog dit.

Jag skulle bara köpa ett paket med mascara-aplikatorer men det slutade med att jag kom hem med det ni ser på översta bilden....!! Hur "dumt" som hellst, fast egentligen var det asbra. Har tänkt köpa ordentliga rengöringsprodukter väldigt länge men det blir ju aldrig av, man är ju för snål...stackars lilla ansikte!! =P

Men nu ska jag blir fin och len som en barnrumpa!! Ska bli kul å testa ett nytt märke också!

 

Nu ska jag strax dra iväg till jobbet och sen blir det fest!

 

 


En öde lekpark


Idag har jag sminkat som vanligt...Cleopatra-make! =)

Sen fick jag dra till jobbet för ett typ utvecklingssamtal, det gick väldigt bra. Såg inte direkt fram emot det först...men nu känner jag mig faktiskt väldigt pepp på att jobba! Blir alltid så...konstigt! =P

Sitter och käkar goa mackor och dricker supergo juice (ananas & kokosnöt) framför sesongspremiären av Grays Anatomi!!! wiiii...=) Som man har längtat!!

...


Kabuki

Idag skulle vi göra en Kabuki-make.

Kabuki är japansk teater från 1600-talet då endast män fick stå på scen.

 

Vi började med att tillverka en fejkflint i latex. =) Mycket kul!Det var så mysigt för vi satt i en ring på golvet och duttade flytande latex på varsitt plasthuvud! =P

Sen var det dags att fästa flinten på modellens huvud och börja måla...

 

 

 



Det färdiga resultatet:

 




Nu e det banne mig höst!


Det här är nog det bästa med hösten....alla vackra färger! =)
Speciellt när solen lyser på. Va lite sent ute bara så hann bara fota i typ en kvart sen gick solen ner.


Va förresten på IKEA för å köpa en garderob och jag måste tro väldigt gott om mig själv med tanke på att jag drog dit själv med mammas lilla bil. Tänkte att "det här klarar jag!!"...och visst gjorde jag det, men inte i en handvändning. Paketet med stommen är ju liksom 60x200 cm och rätt tungt!! Lyckades i alla fall få på den på vagnen och ut till bilen OCH in i bilen, men fråga mig inte hur. Det tog sin lilla tid.
Sen när jag kommit hem så hade jag ju ingen som kunde hjälpa mig in till lägenheten så fick köra en liten inporviserad gåpromenad med kartonen ståendes...ni vet sådär när man vrider den fram och tillbaka. =P Och vips så var jag framme vid hissen, MEN det går ju inte att ställa upp hissen och den gick inte in rakt upp och ner så jag fick öppna kartongen i entrén och ta ut alla delar och ta in dom en och en i hissen. Gick som smort! =)

Så nu ska jag bara montera ihop den...men det får bli imorgon för nu ska jag sova!

GODNATT gott folk!


RSS 2.0