GOTT NYTT ÅR!!!!

 

 

 


28 december



Idag är jag trööööött!!
Börjar känna mig hängig och sjuklig...
Har bara jobbat och jobbat och jobbat...förutom igår då jag förljde med Linnea hem efter jobbet. Vi hade en riktigt myskväll med film (The notebook=världens bästa film!!), chips, popcorn och rödvin! =)
Och imorgon bli det tillbaka till jobbet!

Och en till bild på fina fina Karin...



Fuskpäls rockar...=P

Foto, makeup: Jag
Modell: Karin
Canon eos 450 D + Canon 100mm f.2,8L IS USM


Idag har jag sminkat och haft en väldigt snabb och kylig plåtning med bästa Karin!
Gick väldigt bra och fick flera bilder som jag är väldigt nöjd med! Men fyyyy va kallt det va...=)
Tog fram mitt macroobjektiv som jag mest har fotat just macro med tidigare...och måste säga att fyyyyy va grymt det va å plåta porträtt med!!!!! Alla de bästa bilderna är tagna med det..så det ska jag fortsätta med! =)

Sen har jag bara suttit och redigerat bilder. Läskigt hur tiden flyger iväg när man gör det, fastnar jämt! Eller ja, inte bara det...hängde lite uppe hos Karin också..kollade på Natt på museét. Den e rätt kul! =)

Nu ska jag sova...jobar imorgon!! REAn börjar....ooooiiii! =/

GODNATT!!!!

Juleklappar




Idag har jag vart & hälsat på världens finaste lille prins!! =)
Första träffen med min systerson! =P Han är sjukt fin och väldigt liten! hihi


Och så har jag slagit in nästan alla julklappar, har nån enstaka kvar. Men de får slås in hemma hos mamms & papps..ska dit nu och mysa med mamma. Gillar verkligen den där lite gammeldagsa känslan, blir så fint! Och så är det roligt att droppa vax...hahaha
Tänkte sova över och fortsätta julmyset imorgon.
Har även lyckats städa undan det värsta i lägenheten...vääääldigt skönt må jag säga! haha


GOD JUL!!!!!!!




Studiotid till Karin

Foto: Mats Larsson

Makeup: Jag

Modell: Niki

 

Bilden är från i fredags då jag sminkade till en porträttplåtning. Var sjukt roligt, första gången jag va med och jobbade i en ordentlig studio. Va jättekul å samarbeta med Mats, vi kom väldigt bra överens så det kommer defenitivt blir fler gånger. =)

Sen va Niki väldigt trvlig och rolig...och duktig! Hon är dock inte modell utan ville testa lite, men efter en liten stund framför kameran så va hon grym! =)

Vi skrattade så himla mycket vilket gjorde det väldigt mycket roligare och avslappnat.

 

Idag har jag myyyst och sen när jag äntligen lyckades ta mig från myset så kunde jag fixa resten av mina julklappar.

Så imorgon blir det paketinslagning!!! Ska bli kul! =)

Börjar äntligen få lite julstämning, men jag längtar nog ändå mest till julafton eftersom jag kommer få träffa min lilla systerson!! =)

 

 


Idag är jag glaaaaaaad!!

 

Igår fick jag hem några förstoringar på Terés som jag fotade för några veckor sen. Blev grymt nöjd!! =)

Ska ha till min makeup-portfolio men visste inte exakt vilka/vilken jag skulle ha så beställde fyra olika.

Tror att jag ska ta de två högra!! Eller vad tycker ni???

(det blänker från fönstret i den längst till höger)

 

Gjorde om bilden till svartvit och nu vet jag inte om jag kanske gillar bilderna bättre så!! haha...=P

I alla fall den stora närbilden...fast de är nog lika snygga både som svartvia & i färg.

 

Beställde i alla fall från Crimson och är väldigt nöjd med dom. Gick rätt fort och bilderna kom bra förpackade så de är hela och fina! =) Va väl ett ganska rimligt pris också...har iof inte så mycket å jämföra med! =)

 

Höll förresten på att glömma...igår blev jag moster!!!!!!! =D Är så sjukt glad!!!

Fast jag skulle ju liksom vara med...men det gick inte eftersom jag jobbade. Den enda dagen på hela veckan jag jobbar..och hon måste föda då!!! hahaha =P

Och man får inte komma och hälsa på så måste vänta tills de kommer hem...bläää! Ville ju fota honom när han va precis ny! Har inte ens pratat med henne än...jättekonstigt!

 

 

 


Hemskt, fint...lila

Fotograf: Mikael Eriksson

Makeup & hår: Jag

 


Nu har jag äntligen fått se min bild från slutfotograferingen i skolan. Har snott den från grymma modellen Cecilia nu eftersom jag inte har fått den själv än. Hoppas den kommer i veckan! =)


Igår var en craaaaaazy kväll! Va hemma hos Sara och Rose och förfestade lite, vi hade precis tagit en öl när det ringer på dörren. Sen kommer Sara inkutande och skriker att det är en man som håller på och dör.
Så vi springer över till grannlägenheten där en äldre man ligger i fotöljen medvetslös, alldeles blå med vidöppna ögon. Så vi bär ner honom på golvet och jag startar hjärt & lugnräddning. Det var riktigt läskigt och fick en sån sjuk adrenalinkick. Som tur var så kom ambulansen väldigt fort och tog över. Och till slut så kom hans puls igång och han började andas.

Sen kom jag på att vi inte hade stängt dörren in till Sara..så jag gick för å stänga den. Och precis när jag gjort det kom jag på att det var DUMT!!!  Eftersom deras dörrar låser sig själva!!!!!!!! haha
Så vi fick åka polisbil hem till Saras föräldrar för å hämta extranycklar...kan säga att det var kallt att springa barfota i snön!! =P



Le bebbe...



Jag har fått en gran!! =) Bring hade med sig 6 granar till jobbet igår som vi fick. Får se om jag får "upp" den senare idag eller imorgon, nu har det ju tyvärr blivit lite mörkt. Ska ha den på balkongen och sätta en ljusslinga i...kommer bli så fint! Måste fixa en fot också!

Annars hade jag gjort lite smått och gott idag. Har ringt skatteverket angående skattesedel, fick prata med en grymt trevlig tjej. =) Har bestämt mig för att jag gillar skatteverket!
Har jag beställt några bilder som jag ska ha i min portfolio och även kollat runt lite efter själva portfolion men har inte riktigt bestämt mig än. Jag är ju sådär jobbig att jag vill ha en fin och de kostar ju lite mer. Vill inte ha nån liten plastsak utan vill ha en lite ordentligare på en gång. Fast det är egentligen bara jobbigt för min ekonomi! =P

Annars har jag ätit..haha Är så sjukt sugen på mat hela tiden!
Kommer snart se ut som syrran...fast utan bebbe! =P


Tjockiiiiis


Igår var jag hos syrran, sminkade henne och fotade maggen! =) Den e ju så stor å söt! hihi
Det blev inte som jag hade tänkt mig men fick några ok bilder i alla fall. Det här är min favorit! =)
Snart smäller det...när som hellst blir jag moster Karin! haha
Men det är ju första så kan ju dra ut på tiden...så jag håller tummarna på att han e snabb!

Nu ska jag ut i kylan igen och dra hem till Linda!




Biggest looooser


Hihi...=)
Nu är det dags att komma igång med mitt "vanliga" liv igen!! Så idag när jag tog en promenad till banken tog jag en liten avsvängare i en trappa jag brukar springa upp för när jag är ute och går eller joggar. Körde typ tre varv upp och ner..känns så sjut skönt i benen! =P Måste börja lite lugnt så jag inte blir sjuk som jag alltid blir när jag går ner till gymmet och rivstartar..
Och sen blev det nice nyttotallrik med..FISK (jag gillar inte fisk men har hittat en jag kan äta!!) framför biggest looser! haha

Nu ska jag gå igenom lite bilder jag tog idag ute i snön...



Piranha

Fiiiiinely...nu har jag internet!! =)

Igår var Sara & jag på bio och såg Piranha. Haha..den va rätt störd, men lite rolig! Salongen var rätt om som ni ser! =P Och jag kan nog förstå varför. Om man gillar småroliga "skräckfilmer" med mycket blod och trasiga människor så kanske det är en film att se...fast jag skulle nog inte hyra den eller vänta tills den går på tv! =)Den är i 3D också vilket kan vara lite coolt..om man nu kan se 3D, vilket jag inte kan!!! Suger lite!

 

Har vart uppe sen halv åtta och tvättat. Eller jag gick upp och la i tre tvättar och gick upp och la mig igen..sov för länge! =P

 

Nu ska jag dra ut på en promenad till banken! Så hörs sen...

 

 


RSS 2.0